Eller hur?


Vi fortsätter på temat hora.

Igår låg jag än en gång med min kompis pojkvän, grejen är bara den att när jag red honom som bäst så kliver hon in genom sovrumsdörren... Snopet... Hon var hysterisk och kastade grejer vilt omkring sig, pojkvännen försökte resa sig upp men hallå?! Jag hade ju inte kommit än han kan ju inte gärna bara sluta för att hon dyker upp man får väl för fan avsluta det man påbörjat?!?!

Vilket svin.

/K

Blondinbella, allt annat än smart.

image943

alltså vadå? Hur smart är tjejen liksom, som att någon annars ens vill veta vad hon äter ifall nu frågan gått ut på det? And it made my day!

JAG ÄR EN STOLT HORA!

Den här debatten som var för ett tag sen och som ständigt pågår om skillnaden mellan tjejer/damer och killar/män gällande ens sexvanor, ni vet det typiska alla sa: "ifall en kille knullar med massa tjejer så är det respekt och ifall tjejer gör samma sak så blir de kallade för hora"
Alltså, är det bara jag som lyfter lite på huvet och säger att det är så? Jag menar det är ju horigt, men däremot är hora ett bra ord. Jag tar det som ett bra ord och dessutom kallar de flesta av mina vänner varann för horor (och jag syftar nu inte bara på K & N bara för att ni är lite sura på varann angående det K gjorde)

Och ni som tycker att jag har fel kan ju tänka eller vända om. Det är vi som har gjort Hora till ett fult ord och tycker man det så tar man det som en förolämpning. Hellre en stolt hora än en ja, ??

/ W

Vart är världen på väg?!



RSS 2.0